Tisdag

Hej hej bloggisen :P
Igår så var det första träningen med äldre gruppen som jag skrev tidigare om. Träningen var i Riekkola och det var roligt, det var lagom hård träning och jag har träningsvärk speciellt i låren idag. Vi körde intervaller, sprang, lite styrke träning och så där. Nästa träning är på torsdag eftersom vi inte börjar med flera dagar i veckan direkt men ser fram emot det i alla fall!
 
Idag då? Var väldigt seg på morgonen så orkade inte sminka mig, vi har haft ganska så lugn skoldag också. Först så samlades vi på station och var där 2 timmar typ och såg en film och det var folk där som pratade om att vara ungdom i Haparanda och så vidare. Sen så när vi kom till skolan hade vi rast i 45 min, en lektion och sen en rast på 50 min och nu så är vi i alla fall inne på sista lektionen, sen så ska jag åka hem med bussen tror jag. Har inget annat planerat än så länge i alla fall.Kom ihåg mig?
Jag heter Mathilda Eriksson, är född 2001 och bor i Haparanda. Jag tränar friidrott, är beroende av serier (speciellt one tree hill), jag gillar att fota och redigera bilder så dom passar snyggt in i mitt insta feed, lyssnar på lite skön musik och så älskar jag tacos, hoppas ni gillar de ni får se och läsa om i min extremt intressanta vardag så hörs vi!