Shopping

Efter skolan så åkte jag och Ellen med buss till ica och så kollade vi mest på smink där. 
Jag köpte en ny foundation och ett puder. Efter vi varit där så gick vi vidare till ikano och gick på flera affärer där och kollade, blev så sugen på å köpa nya träningskläder på stadium men har alldeles för mycket, men det känns som om man aldrig kan ha för mycket träningskläder egentligen, hehe :)
 
Men sen så gick vi på apoteket och Ellen köpte en ansiktskräm, sen så var vi på tornedalens ur, guld & silver och jag bytte ett halsband jag fick av familjen i födelsedagspresent för att jag redan hade ett sånt.
Och efter det gick vi vidare till rajalla och där så köpte jag kläder på gina och smycken på glitter, så har shoppat ganska mycket idag! 
Kan typ lägga nå bilder på vad jag köpte på söndag eller nått om ni vill.
 
Jag heter Mathilda Eriksson, är född 2001 och bor i Haparanda. Jag tränar friidrott, är beroende av serier (speciellt one tree hill), jag gillar att fota och redigera bilder så dom passar snyggt in i mitt insta feed, lyssnar på lite skön musik och så älskar jag tacos, hoppas ni gillar de ni får se och läsa om i min extremt intressanta vardag så hörs vi!