Paranormal Acitivity: The Ghost Dimension

Igår så såg jag den här filmen på bio i 3D. Det var den femte paranormal activity filmen och jag har sett alla de andra också. 
 
Jag som gillar skräckfilmer tyckte kanske inte att det här var den läskigaste precis men den var väl bra ändå med 3D effekterna. Tror inte jag hade hoppat till lika mycket om jag sett den hemma utan 3D som jag gjorde på bion. 
Filmen var bra men inte den bästa av alla paranormal activity filmer enligt mig.

Fredagens träning

Gårdagens träning var bra tycker jag och har verkligen träningsvärk i armarna och magen idag. Vi började med volley eller ja inte riktig volleyboll med nät utan vi står i en ring och ska hålla bollen i luften. Efteråt så körde jag stav med dom andra stavhopparna en liten stund innan vi började med styrketräningen.
 
Jag, Ellen och Ida hann nog färdigt med de mesta, det här körde vi:
3x6 frivändningar
3x6 1/4 knäböj
3x8 step-ups på varje ben
3x10 bencurls
3x10 benspark
3x10 bellyback
3x10 sit-ups
4 stycken olika 3x10 armövningar
 
Sen så fick vi göra lite stavpendlingar och klättra i repen på slutet.

Bio ikväll

Har varit mycket med Alexandra den här veckan, hon sov över hos mig måndag-tisdag sen så kom jag till henne och sov onsdag-torsdag. Vi hade som ett litet "halloween firande" på måndag eftersom vi inte ska vara med varann imorgon på riktiga halloween och på tisdag var det basket & cirkelträning som stod på schemat.
Har haft det jätte kul med bästa Alexandra 💖
 
Idag så ska jag träna från 16-18 det är styrka idag och sen så ska jag gå och se en skräckfilm med Fillan och Nella i 3D på bio, Paranormal Activity: The Ghost Dimension.
 
Nu ska jag gå och duscha och börja göra mig klar, min buss går 14.30.
Jag heter Mathilda Eriksson, är född 2001 och bor i Haparanda. Jag tränar friidrott, är beroende av serier (speciellt one tree hill), jag gillar att fota och redigera bilder så dom passar snyggt in i mitt insta feed, lyssnar på lite skön musik och så älskar jag tacos, hoppas ni gillar de ni får se och läsa om i min extremt intressanta vardag så hörs vi!