Besvikelse

Förhoppningsvis så kommer jag få tillbaka min mac dator när jag kommer tillbaka från Sundsvall för har inte fått den denna vecka heller.. BESVIKELSEN. När jag var och frågade efter den förra veckan så sa dom ju faktiskt antingen slutet på den veckan eller början av denna och har jag fått den???? Nej..
Men eftersom vi åker till Sundsvall imorgon på norrlandsmästerskapen så har jag ledigt både fredag och måndag. Typ det första jag tänkte imorse att jag har ledigt imorgon, haha.
 
Idag så slutade jag 3, stannade utanför aspen och pratade ganska länge med Ellen och Ida för jag och Ida tänkte gå hem tillsammans men vi var så snälla och väntade med Ellen tills hennes buss kom.
Nå sen så gick jag hem till mormor och åt och hade ju träning idag men kunde inte fara eftersom jag inte hade skjuts hem förrän klockan 22 och träningen slutar ju 20 så det skulle ju blivit lite väl sent då jag inte ens hade börjat packa så for med pappa kring 16 tiden och här hemma har jag packat, bakat och lyssnat på flera poddavsnitt. Har blivit helt beroende!! Lyssnar så fort jag har tid på ett poddavsnitt, hehe.
Håller tummarna nu att min dator kommer tillbaka så det inte alltid blir såhär långa inlägg när jag inte uppdaterar så värst mycket!
2 bilder från i veckan.
 

Tillbaka till rutinerna

Nu har skolan börjat igen och känns ju rätt så segt.. Hade kunnat ha sommarlov ett tag till nu när det blev så varmt direkt när skolan börja också. Fast i och för sig är det skönt också att gå tillbaka till rutiner och så där.
Men jag började i alla fall i måndags och då hade vi inte nån vanlig skoldag, var ganska lugnt, vi fick se vårat schema, pratade typ med mentorn, fick skåpnycklarna och så.
 
Efter skolan i måndags då så var jag på IKEA med mormor, vi åt där och så köpte vi lite smågrejs.
Sen så bytte jag om och for och tränade, det var ganska skönt väder och träna i. Vi tränar alltså ännu några veckor på pohjan stadion eftersom dom håller på och byter nå belysning på aspen.
Men har inget emot det då som sagt det varit så fint väder nu i veckan!
 
Igår och idag har inget särskilt hänt, vi började med vanliga lektioner igår och känns som om det kommer bli ett bättre skolår i år än förra året i alla fall.. Men är dock samtidigt stressad att det kommer bli för mycket prov nu för känns som om det blir mycket förberedelser inför nian, nationella prov och så vidare.
Oj va fort det blev ett långt inlägg nu men allt blev typ om skolan nu men ska nog börja uppdatera bättre, tror jag får min mac dator tillbaka snart eftersom den har varit på lagning nu i lite mer än en månad och var och frågade idag om när den kommer så :)

Kass sommar

Oj då, det var ett bra tag sen sist.. Vet inte ens vart jag ska börja men jaa, sommarlovet är ju snart slut trots att vi inte fick nå vidare sommar och skolan börjar om 2 veckor.
Förra helgen var jag och tävlade i Skellefteå, regnet bara öste ner båda dagarna tråkigt nog.. Men är inte speciellt förvånad heller.
 
Det gick inte alls bra i någon gren heller, eller jo bara i 80m där jag persade men ändå.. Var ju med i 4 andra grenar också som det inte gick nå bra alls i..
Sommaren i helhet har varit ganska så kass också, fast har dock sommarjobbat lite så någon nytta har man väl gjort i alla fall :P
 
Ska iaf till Stockholm nästa vecka, sista lediga veckan innan skolstarten alltså och den här veckan ska jag till Seskis och sova över med Alexandra och sen till helgen blir det ännu en 2 dagarstävling i Luleå!
Bjuder på lite bilder från i helgen och från lite andra tillfällen också.
Jag heter Mathilda Eriksson, är född 2001 och bor i Haparanda. Jag tränar friidrott, är beroende av serier (speciellt one tree hill), jag gillar att fota och redigera bilder så dom passar snyggt in i mitt insta feed, lyssnar på lite skön musik och så älskar jag tacos, hoppas ni gillar de ni får se och läsa om i min extremt intressanta vardag så hörs vi!