Kygo

 

25 April 2015

Igår så var jag med Janina och Maya hela dagen. Vi var lite överallt och så var vi med några andra senare på kvällen också. Jag åkte hem med 23.40 bussen och hoppade i duschen och kollade senaste vampire diaries avsnittet.

Idag så vaknade jag kring 10 och åt frukost sen så fixade jag mig och så for jag till stan och var med Alexandra. Var med henne hela dagen och vi var på rajalla och fikade och så kollade vi i en massa butiker sen så var vi på lite andra ställen också. Vi hade mega roligt 💖

The Intruders

Kollade just klart en skräck/thriller film. Tyckte den var riktigt bra jämfört med många andra skräckfilmer jag sett, dom är ju oftast konstiga och lite överdrivna och sånt där men den här tyckte jag faktiskt var riktigt bra!
Jag heter Mathilda Eriksson, är född 2001 och bor i Haparanda. Jag tränar friidrott, är beroende av serier (speciellt one tree hill), jag gillar att fota och redigera bilder så dom passar snyggt in i mitt insta feed, lyssnar på lite skön musik och så älskar jag tacos, hoppas ni gillar de ni får se och läsa om i min extremt intressanta vardag så hörs vi!