Måndagens träning

Idag så gick det väl helt okej på träningen. Hade mega träningsvärk från helgen, ryggont och så hade jag också skavsår på båda fötterna som ett litet plus i kanten..
 
Vi började i alla fall med jogging, sedan killerball men jag hann inte vara med så länge på killerball för mina skavsår hade rivits upp så jag höll på och tejpa runt hela foten och höll på.
 
Nå det hjälpte inte så mycket men även om det störde mig så började vi med grenar direkt och först så hoppade jag längd och kunde inte alls få upp full fart men det gick väl bra ändå. Sen så hoppade jag höjd och höjden har ju inte alls gått för mig på jätte länge, har inte hoppat mitt pers på säkert 2 år. Ändå så är jag alltid med i det och försöker få det att gå träning efter träning och försöker allt jag kan att tänka på det jag ska göra för att få till det rätt. Hoppas verkligen det kommer släppa snart för jag börjar bli riktigt less på det. Kom ihåg mig?
Jag heter Mathilda Eriksson, är född 2001 och bor i Haparanda. Jag tränar friidrott, är beroende av serier (speciellt one tree hill), jag gillar att fota och redigera bilder så dom passar snyggt in i mitt insta feed, lyssnar på lite skön musik och så älskar jag tacos, hoppas ni gillar de ni får se och läsa om i min extremt intressanta vardag så hörs vi!