Serier

Hej bloggisen!
Äntligen fredag, längtat så mycket hela veckan. Hände inget speciellt idag och har inget annat planerat resten av helgen heller tror jag. Sköööönt.
 
Slutade strax innan 13 idag och for hem till Janina efter skolan.  Vi kollade det nya the vampire diaries avsnittet, säsong 7 började idag igen efter en lång paus!!!
Har så mycket serier att kolla nu, började kolla grey's anatomy igår också och på måndag börjar säsong 6 av the walking dead, hehe älska serier!! Sen så var jag iaf på träning 16-18 idag också och så for jag bara hem efteråt.
 
Igår så var jag inte och tränade för vi hade nattorientering med skolan. Det var helt sjukt roligt, trodde inte det skulle vara så kul och tvekade på om jag ens skulle fara men tur det att jag for, så kul var det!
Nå ska ta och kolla serie resten av kvällen och bara ta det lugnt, trevlig helg på er :PKom ihåg mig?
Jag heter Mathilda Eriksson, är född 2001 och bor i Haparanda. Jag tränar friidrott, är beroende av serier (speciellt one tree hill), jag gillar att fota och redigera bilder så dom passar snyggt in i mitt insta feed, lyssnar på lite skön musik och så älskar jag tacos, hoppas ni gillar de ni får se och läsa om i min extremt intressanta vardag så hörs vi!