Tillbaka till rutinerna

Nu har skolan börjat igen och känns ju rätt så segt.. Hade kunnat ha sommarlov ett tag till nu när det blev så varmt direkt när skolan börja också. Fast i och för sig är det skönt också att gå tillbaka till rutiner och så där.
Men jag började i alla fall i måndags och då hade vi inte nån vanlig skoldag, var ganska lugnt, vi fick se vårat schema, pratade typ med mentorn, fick skåpnycklarna och så.
 
Efter skolan i måndags då så var jag på IKEA med mormor, vi åt där och så köpte vi lite smågrejs.
Sen så bytte jag om och for och tränade, det var ganska skönt väder och träna i. Vi tränar alltså ännu några veckor på pohjan stadion eftersom dom håller på och byter nå belysning på aspen.
Men har inget emot det då som sagt det varit så fint väder nu i veckan!
 
Igår och idag har inget särskilt hänt, vi började med vanliga lektioner igår och känns som om det kommer bli ett bättre skolår i år än förra året i alla fall.. Men är dock samtidigt stressad att det kommer bli för mycket prov nu för känns som om det blir mycket förberedelser inför nian, nationella prov och så vidare.
Oj va fort det blev ett långt inlägg nu men allt blev typ om skolan nu men ska nog börja uppdatera bättre, tror jag får min mac dator tillbaka snart eftersom den har varit på lagning nu i lite mer än en månad och var och frågade idag om när den kommer så :)Kom ihåg mig?
Jag heter Mathilda Eriksson, är född 2001 och bor i Haparanda. Jag tränar friidrott, är beroende av serier (speciellt one tree hill), jag gillar att fota och redigera bilder så dom passar snyggt in i mitt insta feed, lyssnar på lite skön musik och så älskar jag tacos, hoppas ni gillar de ni får se och läsa om i min extremt intressanta vardag så hörs vi!